• haagensen.eirik

Stort besøk på stand

Lørdag 14. august hadde curling-EM stand i sentrum av Lillehammer. Vi fikk snakket med masse folk, og aktiviteten street curling var svært populær hos både unge og gamle.


Gjennom dagen skjønte vi at arrangementet ikke er så godt kjent blant byens befolkning, men desto morsommere var det å oppleve engasjementet hos mange da vi kunne fortelle at det bare er noen måneder til Europas beste curlingspillere kommer til byen.Vi fikk hyggelig besøk

av våre 3 EM-spillere Kristin, Mille og Martine og av ordfører Ingunn Trosholmen som hadde en uhøytidelig duell i street curling mot opposisjonsleder Oddvar Møllerløkken.


15 nye frivillige kom til i løpet av dagen, og det er vi veldig glade for. Fortsatt trenger vi flere som ønsker å være med å skape tidenes curling-EM her på Lillehammer. Vi kan lokke med oppgaver inne, klespakke og et hyggelig miljø. Har du lyst å være med, så meld deg på i dag www.ecc2021.no/frivillig. Ønsker du å vite mer før du melder deg på, ta kontakt med meg på telefon 917 69 937.


Vi hadde en konkurranse denne dagen, der alle som snakket med oss og/eller prøvde street curling kunne være med. Vi har nå trukket vinnerne, og kan gratulere Mona Søbye med 1. premien, som er 2 VIP-billetter til finaledagen 27. november. I tillegg til Mona trakk vi ut tre vinnere av 2 ordinære billetter til finaledagen:

  • Charlotte Wold

  • Kristel Bræin

  • Hanne Balke


Hilsen

Eirik Haagensen

Leder organisasjonskomiteen

33 visninger0 kommentarer